HD Meetup Algorithmic Consensus

Project owners: Margarita & Anja


Internal costs

Research, development (Anja & Margarita): 2 x 6 = 12

Production & communication (Anja & Margarita): 2 x 6 = 12

Livestream and meetup hours – day of event (Anja & Margarita): 2 x 5 = 10

Setup livestream and meetup hours (Karl): 6

Documentation (Anja & Margarita): 2 x 4 = 8

In kind (Anja): - 8 hours

Total hours: 40


–– Subtotal: €1600,00


External costs

WIN WIN Workshop: 350,00 (they were 2 people thats why its a bit higher than initially planned)

Kickoff talk Angela: 200,00

Lunch: 36,00 (incl.BTW)

Location rent: 0,00

Travel & Transport: 0,00


–– Subtotal: €586,00

–– Total: €2186,00